/FOTO/ Grav accident în raionul Dondușeni. Un bărbat a murit, iar o fetiță de 11 ani se zbate între viață și moarte

Grav accident în raionul Dondușeni, un bărbat în vârstă de 46 ani a murit, iar o fetiță de 11 ani se zbate între viață și moarte, după ce microbuzul de rută în care se aflau a fost tamponat lateral de un TIR.  

Accidentul s-a produs în dimineța zilei de miercuri, în jurul orei 11.15, în apropierea satului Plop din raionul Dondușeni. Bărbatul în vârstă de 46 ani, conducând microbuul de rută „Dondușeni – Sudarca”, în care se afla și o copilă de 11 ani, a ieșit cu unitatea de transport în intersecție fără să se asigure că mai este cineva în trafic, drept rezultat, microbuzul a fost tamponat de un atocamion de model DAF, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani. În urma impactului, treansportul de rută a fost inversat şi proiectat pe acostament.   

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md, că șoferul și minora din microbuz s-au ales cu leziuni corporale grave și au fost preluați de către o ambulanță și transferați la Spitalul Raional Dondușeni.

Din păcate, șoferul microbuzului s-a stins din viață în secția de reanimare. Minora se află în continuare în stare gravă și a fost transferată la Spitalul Raional Edineț.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *