/VIDEO/ Reprezentanții Agenției pentru Investiții din Găgăuzia au vizitat Universitatea din Bălți

Schimb de experiență între mediul academic și de afaceri dintre Comrat și Bălți. Conducerea Agenției pentru Investiții din Găgăuzia a întreprins o vizită de lucru în orașul Bălți, unde au avut mai multe întrevederi cu reprezentanții Universității de Stat Alecu Russo, dar și cu antreprenori din nordul țării.

Rectorul Universității Alecu Russo, Natalia Gașițoi, a menționat în cadrul întrunirii cu reprezentanții Agenției pentru Investiții din Găgăuzia, că instituția este interesată într-o colaborare pe dimensiunea Atragerea Investițiilor, împărtășirea bunelor practici și oferirea suportului în implementarea unor proiecte inovaționale.

La eveniment a fost prezent și președintele Asociației pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale, Ion Bodrug, care e de părerea că această colaborare între instituțiile din Bălți și Găgăuzia va favoriza apariția oportunităților investiționale.

În cadrul vizitei, reprezentanții au mers pe șantier ca să vadă cum decurg lucrările de construcție a Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic din Regiunea de Dezvoltare Nord.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Sursa: nordmedia.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *