/DOC/ Un alt deputat pleacă de la Pro Moldova și aderă la Pentru Moldova

Grupul parlamentar Pro Moldova din nou rămâne fără un deputat. Este vorba despre Gheorghe Brașovschi, care aderă la noua platformă politică „Pentru Moldova”.

Într-un mesaj pe rețeau de socializare Facebook, platforma parlamentară „Pentru Moldova” salută decizia deputatului și îl felicită.

„Platforma parlamentară „Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți 6 deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului ”ȘOR”. Felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uitam pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul!”, se arată în mesaj.

Menționăm că, partidul „Pro Moldova” a fost părăsit anterior și de deputații:  Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici și Elena Bacalu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *