Ilan Șor către Maia Sandu: „Nu-ți fie teamă, prostuțo, Filat nu e Taras Bulba”

Ilan Șor s-a arătat deranjat de un interviul al Maei Sandu la un post de televiziune. Acesta susține că numele său este rostit des de către Maia Sandu în cazul furtului miliardului, dar ea în permanență „uită” să menționeze și de Vlad Filat.

Declarația aparține lui Ilan Șor, care a venit cu un mesaj lung pe rețeaua de socializare Facebook către Maia Sandu.

„Dragă Maia! Am urmărit cu atenție interviul de la TVR. Un lucru mi-a părut straniu, și anume faptul cât de atentă și prudentă ai fost atunci când ai menționat anumite nume de oameni. De exemplu, dragă Maia, numele Șor îl rostești ușor și natural, pe când alte nume așa și nu mai ajung să iasă din gura ta. De exemplu, numele de familie și substantivul comun „Filat”. Recunoscut oficial de judecată drept beneficiarul escrocheriei cunoscută cu numele „furtul miliardului” și eliberat din închisoare de rivalul tău politic principial, Filat rămâne totuși pentru tine un subiect despre care nu vrei să vorbești. Pentru că ești creatura lui Filat, tu nu mergi împotriva nașului tău. Pentru tine este o onoare, însă nu-i ajută deloc imaginii tale de luptător principial cu corupția și politicienii corupți. Nu-ți fie teamă, prostuțo, Filat nu e Taras Bulba. El desigur te-a creat, dar este puțin probabil să te ucidă. Nu-ți fie rușine să-l lovești pe acest tată politic ghinionist și hoț!”, se arată într-un fragment al postării scris de Șor.

Totodată, Șor a adăugat că Maia Sandu evită să rostească și alt nume, a unui personaj care ar fi un lup, autorul și executorul Laundromatului, Veaceslav Platon. Maia Sandu nu a venit deocamdată cu o reacție la replicile lui Ilan Șor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *