/FOTO/ Eroii căzuți în conflictul armat de pe Nistru au fost comemorați de angajații IP Bălți

Inspectoratul de Poliție Bălți a organizat un miting – recviem dedicat polițiștilor din orașul Bălți, care și-au pierdut viețile pe frontul de luptă din Transnistria.

La ceremonia de comemorare, a participat  întreg efectivul IP Bălți, șefii serviciilor desconcentrate din teritoriu, reprezentanții Administrației Publice Locale, veterani și rudele regretaților polițiști. Aceștia au depus flori la placa comemorativă consacrată colaboratorilor căzuți la datorie amplasată în fața edificiului Inspectoratului de Poliție.

Totodată, șeful IP Bălți, Vasile Banaru, a amintit despre aportul polițiștilor din Bălți în soluționarea evenimentelor groaznice care au luat amploare în partea stângă a Nistrului. La fel, în cadrul comemorării a fost oficiată o slujbă de pomenire a celor trei bravi polițiști căzuți la datorie: Sergiu Ostaf, Anatolie Calmațui și Alexandru Babinschi.

Omagiul eroilor a continuat cu Marșul Memoriei, deplasându-se la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, apoi la Brigada de Infanterie Motorizată «Moldova», unde la fel au fost depuse flori și comemorați cei care nu s-au mai întors de pe câmpul de luptă.

Foto: IP Bălți

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x