Pe timp de pandemie, Maia Sandu cheamă din nou oamenii la protest în fața Parlamentului

În timp ce Republica Moldova înregistrează record după record la infecția cazurilor de COVID-19, Maia Sandu cheamă cetățenii la un nou protest care ar urma să aibă loc duminică, 6 decembrie în Chișinău.

Anunțul a fost făcut joi, 3 decembrie, în cadrul unui briefing de presă.

„Ceea ce s-a întâmplat în Parlament arată că acolo s-a cuibărit un grup de infractori. Acest Legislativ trebuie dat jos. Duminică ieșim cu toții în PMAN să le spunem ce crede poporul. Alianța dintre PSRM și ȘOR a votat în doar câteva minute, la repezeala, proiecte foarte importante. Legea bugetului și scheme peste scheme. Oamenii cer să nu mai fie furați, e foarte simplu. Oamenii cer anticipate și un Guvern care îi ajută și nu unul care vine în Parlament cu scheme. Duminică venim să le spunem hoților că vremea lor a trecut” a spus Maia Sandu.

Menționăm că joi, Maia Sandu, a îndemnat cetățenii să iasă la protest în scuarul Parlamentului. Nemulțumirea ținea și de proiectul înregistrat de socialiști, prin care se dorea trecerea Serviciului de Informații și Securitate din subordinea Președenției în cea a Parlamentului. La manifestare au participat în jur de o mie de persoane. Oamenii aveau măști de protecție, însă nu toți le purtau corect, ce ține de distanța fizică, aceasta a fost respectată parțial.

În acest context, oamenii se întreabă: Câte cazuri de COVID-19 va înregistra Republica Moldova săptămâna viitoare?  

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x