Monica Babuc a fost revocată din funcția de vicepreședinte a Parlamentului

Monica Babuc a fost revocată din funcția de vicepreședintă a Parlamentului. Decizia a fost aprobată cu votul deputaților PSRM și Partidului Șor. Propunerea a venit din partea fracțiunii Partidului Șor, după ce Vladimit Vitiuc a fost ales în funcția de vicepreședinte al Legislativului, notează Agora.md.  

„Coaliția PSRM-ȘOR continuă abuzurile și dezmățul. Profesionalismul, înlocuit cu servilismul”, a fost reacția democraților.

De menționat că fostul democrat, actualul deputat al Partidului Șor, Vladimir Vitiuc a fost numit vicepreședinte al Parlamentului, de către deputații socialiști și cei din Platforma „Pentru Moldova”.

Totodată, s-a decis că fostul democrat, apoi membru al grupului Pro Moldova, iar în prezent deputatul Pentru Moldova, Sergiu Sîrbu, va conduce comisia parlamentară securitate națională, apărare și ordine publică, în locul democratului Alexandru Jizdan.

Deputata Partidului Șor Violeta Ivanov  îl va înlocui pe fostul său coleg din PDM Igor Vremea la cârma comisiei politică externă și integrare europeană, iar Marina Tauber va conduce Comisia mediu și dezvoltare regională.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Sursa: Agora.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x