Vicepreședintele PAS, Veronica Roșca, a recunoscut public că ea a rupt microfoanele în timpul altercațiilor din Parlament

Vicepreședintele PAS, Veronica Roșca, a recunoscut public, în cadrul protestului desfășurat duminică la Chișinău, că ea a fost acea persoană, care a rupt microfoanele în timpul altercațiilor din Parlament la data de 3 decembrie.

 „Eu sunt acea care am rupt microfoanele atunci când s-a încercat să ne oprească. Eu sunt acea care am fost mandată să lupt. În 2020, resetarea instituției prezidențiale ne-a adus atâta speranță, încât noi am înțeles că da, se poate. A venit timpul Moldovei. Moldova, ai încredere în oamenii tăi, ai încredere în demnitatea lor, ai încredere că ei vor ști să te restabilească pe harta politică a lumii. Noi vom fi fermi în a da lovitura de grație, iar această lovitură sunt alegerile anticipate”, a declarat deputata Veronica Roșca la protestul de duminică.

Amintim că după altercațiile care au avut loc joi între deputați, Parlamentul a fost prejudiciat cu aproximativ 60 mii de lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x