Ilan Șor critică protestul de duminică: Fiecare deces de Covid-19 va fi pe conștiința Maiei Sandu

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, vine cu un mesaj dur la adresa noului președinte ales de popor, Maia Sandu. Într-o postare pe Facebook, acesta susține Maia Sandu a dat dovadă de un nihilism revoltător și că ea ar trebui să-și asume eventualele decese din cauza Covid-19 și numărul de persoane infectate, în perioada de după protest.

„Maia Sandu nici măcar nu a intrat oficial în funcție, dar a dat dovadă de un nihilismul revoltător. În timp ce țara înregistrează antirecord după antirecord la infectări, ea a adunat oamenii în piață. Chipurile pentru „consultări”. Anume această acțiune – convocarea cetățenilor în plină epidemie – demonstrează că ea chiar și dacă are nevoie de o consultație, atunci de una exclusiv la un psihiatru”, a scris Șor în postarea sa de pe Facebook.

Ilan Șor a mai menționat că la respectiva acțiune de protest au fost încălcate toate normele antiepidemice, nu a fost respectată distanța fizică, iar printre protestatari s-au numărat și multe persoane cu vârsta de peste 64 de ani – categoriile cele mai vulnerabile la virus.

„Este, oare, Sandu gata să-și asume responsabilitatea pentru sănătatea lor? Iar pentru cei care vor fi infectați de către cei care ulterior vor reveni în localitățile din țară? Pentru mine este evident faptul că fiecare caz de deces de Covid-19, care va urma în perioada următoare, va fi pe conștiința ei. Dacă mai au sens aceste cuvinte pentru un cinic și nihilist precum este președintele ales”, se mai arată în postarea lui Șor.

Amintim că Maia Sandu a cheamat cetățenii duminică la un protest, unde a cerut împreună cu poporul alegeri anticipate și un Guvern care să ajute oamenii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x