/FOTO/ Accident violent în raionul Sângerei. O femeie a murit, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului după ce a ajuns cu mașina într-un pilon de electricitate

Grav accident în raionul Sângerei. O persoană a murit, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, după ce mașina în care se aflau s-a tamponat violent într-un pilon de electricitate.

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de marți, 8 decembrie, în jurul orei 21.45, în satul Heciul Nou din raionul Sângerei. Un tânăr în vârstă de 26 ani, conducând un automobil de model Opel, având ca pasageră o femeie în vârstă de 35 ani, a pierdut controlul asupra volanului și a derapat de pe traseu, tamponându-se într-un pilon de electricitate. În urma tamponării, automobilul s-a inversat.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md că în urma traumelor primite femeia a decedat pe loc, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar la moment se întreprind măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x