/VIDEO/ Gheorghe Cavcaliuc despre Renato Usatîi: „Nu trebuie să fii frustrat și să inventezi diferite istorii”

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a explicat în cadrul unei emisiuni telivizate de ce primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, i-a adus în nenumărate rânduri acuzații care îl denigrează.

În opinia lui Cavcaliuc, primarul din Bălți, ar inventa mai multe subiecte legate de el. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4.

„V-ați uitat astăzi la știri câte persoane și-au rupt picioarele sau s-au traumat la Bălți din cauza că nu a fost împrăștiat antiderapant la timp? Zeci de persoane. Asta vorbește despre capacitatea acestui gospodar. Eu nu voi mai comenta în viitor, probabil, acest politician, deoarece eu cred că el este frustrat pe Gheroghe Cavcaliuc și vă explic de ce. Conexiunea mea ca Gheroghe Cavcaliuc cu Renato Usatîi a fost în felul următor: Eu eram șef la direcția operațiuni speciale. El a trimis la mine, în acele timpuri era om de afaceri, o persoană care mi-a spus: Domnule Gheroghe, este așa un băiat Renato Usatîi, el vă respectă , sunteți un profesionist de cel mai înalt nivel și el este un om tare serios și vrea să facă cunoștință cu dumneavoastră. Nu are nevoie de nimic de la dumneavoastră, pur și simplu vrea să vă cunoască. Eu i-am mulțumit, dar i-am spus că nu am nevoie de cunoștințe, nu-l știu pe acest om, dar nu am nimic cu el”, a relatat Gheorghe Cavcaliuc.

Episodul s-ar fi repetat, Cavcaliuc a refuzat politicos din nou, până când Renato Usatîi în persoană, l-ar fi telefonat pe fostul șef-adjunct al IGP.

„Ce i-am spus atunci, el ține minte. Dacă va trebuie, lasă să vă confirme în televiziuni. După care, această persoană, în timp, a început cu treabă, fără treabă, numele Cavcaliuc era peste tot. Probabil nu s-a obișnuit omul că cineva să-l refuze. Probabil nu s-a obișnuit omul ca propunându-și serviciile lui, cunoștința, свои объятия, va fi refuzat de cineva. Vezi doamne, că el e om de afaceri serios, consilierul prim-ministrului și are relații peste tot. Ar fi, dar eu sunt om serios, conducător și ofițer de rang înalt și dacă am spus că nimic nu mă leagă de tine, nu trebuie să fii frustrat și să inventezi diferite istorii”, a conchis Gheorghe Cavcaliuc.

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a lansat în televiziuni mai multe acuzații la adresa lui Gheorghe Cavcaliuc, susținând că acesta când era în funcție de șef-adjunct la IGP „a făcut contrabandă cu spirt și țigări” și că are „oamenii săi în MAI.”

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Video: facebook/Gheorghe Gonța

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x