/VIDEO/ O femeie din raionul Briceni a devenit victima unui traficant de ființe. Bărbatul i-a promis că se va căsători cu ea, dar a impus-o să se prostitueze

O femeie în vârstă de 27 ani, originară din raionul Briceni, a devenit victima unui traficant de ființe. Un bărbat i-ar fi promis femeii că se va căsători cu ea, după care a impus-o să presteze servicii sexuale. Totul a durat mai bine de o jumătate de an.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 28 ani, a identificat victima prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta a inițiat o relație de prietenie cu femeia, iar după trei luni i-a propus să formeze o familie. Femeia avea la întreținere un copil de un an, astfel, inculpatul i-a creat  victimei convingerea că nu este vreo problemă și că vor forma un cuplu fericit.

După ce a primit acordul femeii, aceasta a venit în Chișinău, unde suspectul a asigurat-o că a închiriat un apartament și dispune de un serviciu bine plătit și poate să asigure întreținerea materială a familiei. Totodată, pentru a ascunde intențiile infracționale, inculpatul i-a făcut cunoștință victimei cu mama sa. După aproximativ două săptămâni de concubinaj, i-a spus femeii că i-a găsit  o activitate care o să-i aducă un venit.

Astfel, bărbatul sub amenințare cu aplicarea forței fizice asupra femeii  și copilului ei, a determinat-o să presteze servicii sexuale sub patronajul acestuia. În perioada septembrie 2018 – mai 2019, victima a fost exploatată sexual de către inculpat. De asemenea, pentru ca victima să fie sub un control mai riguros, în timpul zilei îi lua copilul, iar seara îi permitea  timp de 2-3 ore să stea cu acesta, după care lua copilul și se izola într-o odaie din apartamentul închiriat sau pleca la plimbare, pentru ca femeia  să   presteze servicii sexuale în continuare.  

Audiată de polițiști, victima a declarat că era nevoită zilnic să întrețină relații sexuale, iar banii acumulați îi dădea concubinului, ei lăsându-i între 200 și 400 de lei săptămânal. Astfel, zilnic, bărbatul încasa între 2.000 și 3.000 de lei de la victimă. Mai mult, pentru a evita apariția suspiciunilor din partea vecinilor, odată la două săptămâni schimba apartamentul.

La moment inculpatul se află în detenție, iar dacă vina acestuia v-a fi demonstrată, riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x