Locitorii satului Rădoaia din raionul Sângerei sunt nemulțumiți de starea drumului care leagă localitatea de raion

Locitorii satului Rădoaia din raionul Sângerei sunt nemulțumiți de starea dezastruoasă a drumului care leagă localitatea de raion. Aceștia au înaintat o scrisoare către Consiliul Raional pentru a anunța autoritățile locale despre problemele create în sat și cer soluționarea acestora.

Oamenii se plâng că drumul Sângerei – Rădoaia este deteriorat și plin cu gropi, iar anual cheltuie sume uriașe pentru reparația mașinilor, deoarece deplasarea pe drum este o adevărată provocare.

Conducerea raionului Sângerei s-a prezentat în fața sătenilor pentru ai  asculta pe oameni și oferi câteva explicații. Președintele raionului, Grigore Corcodel, a informat că traseul menționat se subordonează Administrației de Stat a Drumurilor, iar din acest motiv sunt lipsiți de posibilitatea financiară pentru a interveni. Acesta a asigurat că se va implica în totalitate pentru identificarea unei soluții în acest sens.

În dialogul dintre conducere și săteni au fost enumerate și alte probleme, cum ar fi: asigurarea cu asistență medicală de calitate, ambulanța învechită, probleme din domeniul agriculturii, lipsa unei rute de autobus Bălți – Rădoaia și amplasarea gunoiștei în apropierea localității.

Președintele raionului a îndemnat participanții la discuții să fie activi și să se adreseze cu demersuri și solicitări către organele competente.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x