Bărbat din Bălți reținut de poliția capitalei

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani de comun cu polițiștii Secţiei combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat, pentru comiterea unei pungășii. Acesta s-a dovedit în vârstă de 44 ani originar din mun. Bălți, anterior judecat atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și în Federația Rusă, pentru infracțiuni similare.

Individul în timp ce se afla într-un market amplasat pe bd. Moscovei, pe ascuns a sustras din buzunarul victimei, un bărbat în vârstă de 42 ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către victimă la 350 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x