Tinerii din Florești implicați în procesul decizional la nivel local

Asociația Obștească „Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” implementează proiectul „Teens take decisions” care are ca scop promovarea democrației participative, implicarea tinerilor în procesul decizional și buna guvernare la nivel local prin instruirea și consolidarea abilităților de gândire critică, educația civică a 25 de tineri, din 5 localități din raionul Florești. 

În cadrul proiectului vor fi create cinci Consilii Locale de Tineret. În cadrul acestor structuri tinerii vor încurajați să se implice în rezolvarea problemelor comunității împreună cu autoritățile locale.

În ultimii ani au fost create 15 astfel de consilii locale de tineret prin intermediul cărora tinerii din raion au reușit să pună în discuție și să soluționeze multe probleme în localitățile de unde provin. Dumitru Stoica,Directorul Asociației Obștești „Consiliul raional al Tinerilor din Florești” susține că grație acestui proiect tot mai mulți tineri vor fi instruiți și încurajați să se implice în rezolvarea problemelor din comunitate.

Proiectul „Tinerii iau decizii” este implementat de AO „Consiliul Raional al Tinerilor din Floreşti” în parteneriat cu Direcția Cultură, Turism Tineret şi Sport a Consiliului Raional Floreşti și finanțat de Consiliul Europei prin intermediul European Youth Foundation. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x