Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica cadavrul carbonizat găsit pe un câmp din raionul Florești

Oamenii legii cer ajutor pentru a identifica cadavrul carbonizat găsit sâmbătă, 12 decembrie, pe un câmp din apropierea satului Nicolaevca din raionul Floreşti.

Se presupune că este o tânără cu vârsta de aproximativ 16 – 20 ani, cu înălțimea de 1.65 cm. Aceasta avea o corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții erau toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Republicii Moldova, în cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

Persoanele care dețin informații privind identificarea cadavrului şi verificarea semnalmentelor descrise ce pot coincide sunt rugate să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

Totodată, oamenii legii roagă cetățenii să atragă atenția asupra modelului cerceilor depistați. Dacă cunoaște-ți persoane care purtau un asemenea model, contactați-le pentru a vă convinge că sunt bine.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x