/FOTO/ Grav accident în raionul Edineț. Două persoane au murit după ce s-au tamponat cu automobilul într-un autocar de rută

Două persoane au murit, după ce mașina în care se deplasau a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit violent într-un autocar de pe ruta Varșovia – Chișinău, în care se aflau 38 de pasageri și doi șoferi.

Accidentul rutier s-a produs în această dimineață, 19 decembrie, în jurul orei 7.25, între satele Brătușenii Noi și Brătușenii Vechi din raionul Edineț. Un bărbat în vârstă de 35 ani, conducând un automobil de marca Dacia, având în calitate e pasager încă o persoană, din motive necunoscute a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal într-un autocar de pe ruta Varșovia – Chișinău, care se deplasa regulamentar.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md, că în urma accidentului rutier conducătorul și pasagerul din automobilul Dacia Logan s-au stins din viață din cauza traumelor primite. Pasagerii și țoferii din autocar nu au avut de suferit.  

Salvatorii și pompierii au intervenit la fața locului pentru a descarcera cadavrele din automobilul Dacia Logan. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x