Un tânăr din raionul Soroca împreună cu doi amici a promis să facă ordine într-un garaj, dar a furat lucrurile de preț și le-a vândut

Un tânăr din raionul Soroca și alții doi din raioanele Hâncești și Cantemir au ajuns pe mâna poliției pentru comiterea unui furt în proporții deosebit de mari.

Indivizii, cu vârstele cuprinse între 19 și 23 ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare, în perioada 25 noiembrie – 20 decembrie, au sustras din garajul unui bărbat din Chișinău, bunuri materiale în sumă de 279.020 lei.

În cadrul investigațiilor oamenii legii au stabilit că proprietarul cunoștea pe unul din tineri și i-a angajat și pe ceilalți doi pentru ai face curățenie în garaj, fără să-i verifice. Aceștia profitând, au fotografiat și au plasat bunurile materiale pe site-urile de anunțuri, iar ulterior le vindeau.

Tinerii le-au spus anchetatorilor că au reușit să comercializeze câteva obiecte, iar pe unele le-au depozitat în alt garaj. Poliţiştii au recuperat bunurile și urmează să fie întoarse proprietarului.

Tânărul de 21 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar complicii lui sunt cercetaţi în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 10 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x