Poliţia din Soroca solicită ajutorul cetățenilor pentru identifica bărbatul accidentat moratal pe traseul din satul Șolcani

Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica bărbatul, care a fost accidentat mortal de o mașină pe traseul din satul Șolcani, raionul Soroca.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 21decembrie. În urma traumelor primite, bărbatul a decedat până la sosirea medicilor. Până la moment, persoana accidentată nu a fost identificată, în momentul impactului lipsind actele de identitate.

Semnalmente: vârsta 60-70 de ani, înălţimea aproximativ 1,65 metri, corpolenţă slabă, părul cărunt, la fel și barbă. Era îmbrăcat în trei cămăși, cea posterioară era din material gros, cu desen în carouri de culoare gri și bej, cu dungi albastre și albe, alta cu desen în carouri de culoare violet închis și alb, cu dungi roșii și azurii și cealaltă din material subțire, cu desen în carouri de culoare roșie, cu dungi roșii și albe.

Mai era îmbrăcat cu un cojoc de iarnă de culoare cafenie, blugi negri. Era încălțat în galoși negri cu blană artificială.

Semnalmente specifice: Pe mandibulă avea cinci dinți din metal de culoare galbenă.

Oamenii care au recunoscut persoana din descriere sunt rugate să anunțe la următoarele numere de telefon: (0230) 203 602 sau 068511499.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x