/FOTO/ După 30 de ani de la dezastrul nuclear din Cernobîl, doi frați s-au întors în orașul natal unde au găsit o părticică din copilăria lor

După 30 de ani de la dezastrul nuclear din Cernobîl (Ucraina), doi frați au revenit în orașul natal Prîpeat, unde au avut parte de o surpriză plăcută, păstrată încă din copilăria lor.

Frații au dat peste vechea lor mașinuță pentru copii cu pedale, care au fost nevoiți să o lase, când orașul a fost evacuat, în urma exploziei nucleare de la Cernobîl. Aceștia au plasat o fotografie cu mașinuța pe platforma Imgur, iar la scurt timp, aceasta a devenit virală pe mai multe rețele de socializare.

În fotografia publicată, frații apar exact ca în copilărie lângă mașinuța lor, doar că acum automobilului îi lipsesc roțile și parbrizul.

Evacuarea orașului Prîpeat, care avea o populație de aproximativ 50.000 de locuitori, a fost realizată rapid cu ajutorul armatei. Mulți oameni au plecat doar cu ce aveau la ei, fără bani, acte sau haine de schimb. Majoritatea nu s-au mai întors în orașul aflat în zona de excludere Cernobîl.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x