Trei bărbați din raionul Briceni au fost reținuți în stare de ebrietate la volanul motocicletelor și fără acte de identitate în zona de frontieră Lipcani

Trei persoane din raionul Briceni, care se aflau și în stare de ebrietate la volanul motocicletelor, sunt cercetate pentru aflarea în zona de frontieră fără să informeze prealabil angajații Sectorului din apropiere.

Incidentul a fost înregistrat în dimineața zilei de duminică, 3 ianuarie. În jurul orei 5.00, pe direcția Pererâta – Miorcani, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani a observat trei persoane care se deplasau cu motocicletele în zona de frontieră.

În scopul prevenirii infracționalității transfrontaliere, au fost întreprinse măsuri pentru a reține persoanele. La scurt timp, la o distanţă de aproximativ o mie de metri de la linia frontierei de stat, au fost reținuți trei bărbați, care nu și-au putut justifica scopul aflării în zona cu acces limitat. Aceștia se aflau în stare de ebrietate și nici nu dețineau permise de conducere pentru unitățile de transport pe care le conduceau.

Pe numele bărbaților au fost întocmite procese verbale pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x