/VIDEO/ Un minor de 15 ani din raionul Glodeni a fost snopit în bătaie în noaptea dintre ani. Vezi explicația agresorului

Un minor de 15 ani, din satul Cobani, raionul Glodeni, a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătăi de către un tânăr de 18 ani, din satul Brânzeni, același raion. Adolescentul a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Bălți.

Totul s-ar fi petrecut în noaptea dintre ani, în satul Cobani, din raionul Glodeni. Cei doi tineri s-ar fi luat la bătaie, după un conflict mai vechi. Bătaia s-a petrecut chiar sub ochii prietenilor acestora, care nu s-au implicat să îi despartă, din motiv că bătaia „era unu la unu”.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Glodeni, Eugenia Molceanov, a comunicat pentru TVN.md, că: „Poliția a fost solicitată la data de 1 ianuarie, la ora 15.20, după ce bunelul minorului a chemat ambulanța. În total, la fața locului s-au aflat șase persoane, care împreună au sărbătorit Revelionul. Minorul, împreună cu alți prieteni, s-au dus în altă parte, iar pe drum s-au întâlnit cu băiatul de 18 ani. Aceștia aveau un conflict mai vechi și s-au luat la bătaie. Lupta a fost unul la unul. Ambii tineri s-au ales cu traume. Materialul este în procedură, iar cei implicați sunt audiați.”

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți, Mihaela Petrov, ne-a comunicat că: „Minorul este internat în secția Chirurgie a departamentului Pediatrie. Starea acestuia s-a ameliorat, iar peste câteva zile va fi externat.”

După ce conflictul a fost mediatizat, agresorul a decis să explice într-un video, cum s-a ajuns la situația dată. Acesta susține că nu a fost el inițiatorul conflictului care s-a produs între ei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Video: youtube/Marick MD

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x