Oamenii legii au reținut un suspect în cazul omorului din raionul Dondușeni

Oamenii legii au reținut un suspect, care s-ar face vinovat de moartea unui bărbat în vrstă de 33 ani din satul Dondușeni, raionul Dondușeni. Este vorba de un consătean, în vârstă de 29 ani.

După ce a săvârșit infracțiunea, suspectul s-a ascuns de poliție câteva zile, intenționînd să ajungă în Chișinău unde să-și creeze alibi, ca mai apoi să părăsească hotarele țării. Individul a fost reținut imediat ce a ajuns în Chișinău.

Totodată, s-a stabilit că la comiterea omorului bărbatul suspectat nu a acționat de unul singur, dar în complicitate cu un alt consătean de 27 de ani. Cei doi suspecți au consumat băuturi alcoolice în localitate și și-au amintit despre niște conflicte anterioare dintre ei și victimă. Aceștia s-au deplasat la domiciliul bărbatului și i-au aplicat mai multe lovituri, până ultimul nu a mai dat semne de viață, după care au părăsit locul infracțiunii.

La moment, bănuitul reținut se află în arest, iar complicele acestuia a fost anunțat în căutare națională și internațională. Dacă vinovăția acestora va fi dovedită, atunci ei riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x