Accident la frontieră cu Moldova. Doi morți și șase răniți

Două persoane au murit, iar altele şase au fost rănite, în urma unui accident grav, care s-a produsîn apropierea comunei Pușcași, județul Vaslui.

Potrivit observator.tv, care citează martorii oculari, doi şoferi ar fi încălcat regulile de conducere, provocând un impact devastator. Unul dintre conducătorii auto se afla în depăşire pe linie continuă, iar celălalt ieşea de pe un drum secundar fără să dea prioritate.

În urma impactului devastator între cele două automobile a murit o femeie care era pasageră în maşina care a depăşit neregulamentar şi şoferul vehiculului care a ieşit de pe drumul secundar fără să dea prioritate.

A treia maşină implicată în accident este cea depăşită în manevra neinspirată a unuia dintre şoferi.

Accidentul a avut loc aseară şi a fost declanşat Plan Roșu de Intervenție al Județului Vaslui. La faţa locului au intervenit şapte autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, trei ambulante, o autospecială de transport personal și victime multiple, precum și două ambulanțe. Șase răniţi, printre care și un minor de 14 ani, au fost transportaţi la spital.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x