/VIDEO/ Doi bărbați au fost reținuți de oamenii legii după ce au furat telefoane mobile din mai multe magazine din Bălți și Chișinău

Doi bărbați cu vârste de 21 și 34 ani, originari din UTA Găgăuzia și Taraclia, au fost reținuți de oamenii legii, după ce au furat telefoane mobile în sumă de aproximativ jumătate de milion lei, din cel puțin patru magazine din Chișinău și Bălți.

În perioada septembrie – octombrie 2020, un grup infracțional creat din patru persoane au pătruns în mai multe magazine specializate, de unde au sustras telefoane mobile și diverse accesorii. În urma măsurilor speciale de investigații, au fost identificați doi indivizi, care anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni analogice.

Oamenii legii au stabilit că activitatea acestora era bine determinată, fiecare membru al grupării criminale avea rolul său în comiterea infracțiunii. Indivizii pătrundeau în magazine pe timp de noapte,  prin deterioarea sticlei de la ușa de la intrare. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile reținuților, cât și la casele de amanet, polițiștii au depistat și ridicat telefoanele mobile, pe care aceștia le-au vândut.

Suspecții au fos plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt în proporții. Dacă vina acestora va fi dovedită, ei riscă de la 7 până la 12 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x