Ion Chicu își blochează pagina de Facebook și trece pe Telegram

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, renunță la pagina sa de Facebook și trece pe o altă platformă de comunicare și anume pe Telegram.

Despre acest lucru, fostul premier a scris pe o rețea de socializare, acesta susține că era Facebook/Twitter a apus pentru oamenii care țin la libertatea de exprimare.

Stimați Prieteni! Era Facebook/Twitter a apus pentru oamenii care țin la libertatea de exprimare. Nu putem tolera nici cel mai mic atentat la această libertate fundamentală! Am beneficiat cu toții în acești peste 10 ani de o platformă de comunicare foarte comodă și tolerantă cu toți noi. Am împărtășit gânduri, informații, bucurii și necazuri – am fost cu toții o Familie! Uneori, chiar ne lăsam furați de „familia Facebook” din cea de acasă. În câteva zile voi „conserva” această pagină, până la o nouă era a libertății de exprimare. Sper s-o mai prindem în acest veac… Până atunci, „scriem telegrame” unul altuia. Sănătate tuturor!”, a punctat Ion Chicu.

Aplicația Telegram are la activ peste 500 milioane de utilizatori. Numărul a crescut considerabil după ce președintelui în exercițiu al Statelor Unite, Donald Trump, i-a fost interzis accesul pe conturile sale de Facebook și Twitter.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Foto: stiri.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x