Americanii doresc să elimine scena din „Singur Acasă 2” în care apare Donald Trump

După blocarea lui Donald Trump pe Twitter și pe majoritatea rețelelor sociale, un număr de utilizatori ai acestora au sugerat ca președintele american în funcție, să fie tăiat și din filmul de cult „Singur Acasă 2” în care apare pentru câteva secunde, noteză The Independent.

Utilizatorii au sugerat ca imaginea lui Trump să fie ștearsă digital din film, iar în locul lui să fie editat un cameo al lui Macaulay Culkin adult, acum în vârstă de 40 de ani. Actorul însuși s-a declarat încântat de idee, scrie digi24.ro.

Trump apare pentru câteva secunde în al doilea film din seria „Singur Acasă”, în care Kevin McAllister îl întreabă unde este recepția hotelului în timp ce se plimbă pe holuri.

Chris Columbus, regizorul filmului, spunea anul trecut că Donald Trump a pus apariția sa în film drept condiție pentru ca scenele respective să poată fi filmate în hotelul său, pe lângă o sumă de bani plătită hotelului. În 1992, anul în care a fost lansată pelicula, Donald Trump era proprietarul acelui hotel.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x