/FOTO/ Din nou condiții necorespunzătoare la Spitalul Clinic Bălți. Pacientă: Podea cu fisuri și gândaci peste tot

Pereți jerpeliți, podea cu fisuri și gândaci peste tot, în asemenea fel descrie o tânără mamă, salonul în care a fost internată cu copilul său la Spitalul Clinic din Bălți.

Femeia a realizat câteva imagini și videouri, care le-a expediat le adresa unei televiziuni. Tânăra mamă se arată revoltată de condițiile dezastroase a salonului în care a fost internată.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți, Mihaela Petrov, a comunicat pentru TVN.md, că imaginile apărute în presă au fost făcute într-un salon din Secția Pediatrie COVID-19, iar angajații întreprind măsuri de combatere a insectelor:

Nu negăm faptul că mai sunt insecte, dar încercăm să facem tot posibilul. Curățenia se efectuează în fiecare zi, acest lucru este fixat și în graficul de ordine. Mămicile mai aduc de acasă diverse produse alimentare, iar din acest motiv este mai complicat de luptat cu unele insecte. Din păcate, din cauza pandemiei, nu am reușit să efectuăm o reparație capitală a întregului departament. Dar, încetul cu încetul le vom face pe toate”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic din Bălți. Drept dovadă ne-au fost expediate fotografii care dovedesc că în secția de pediatrie s-a făcut și reparație.

 TVN.md amintește că nu este pentru prima dată, când oamenii se plâng de condițiile sanitare necorespunzătoare din instituțiile medicale, inclusiv din Bălți. Anterior, de situații similare s-au plâns pacienții din nordul țării, care s-au tratat de COVID-19 în spitalele din orașele Florești și Soroca.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Foto (condiții sanitare necorespunzătoare): protv.md

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x