Ucraina a exclus Republica Moldova din „Zona roșie”. Moldovenii nu vor mai fi nevoiți să prezinte testul negativ la coronavirus

Ucraina a exclus Republica Moldova din „Zona roșie”. Astfel, moldovenii nu vor mai fi nevoiți să prezinte testul la COVID-19 negativ când vor intra în țara vecină și nu vor trebui să se autoizoleze timp de 14 zile.

Pentru a ajunge în Ucraina, cetățenii Republicii Moldova au nevoie de poliță de asigurare care să acopere eventualele cheltuieli pentru tratamentul infecției COVID-19. Polița de asigurare trebuie să fie eliberată de o companie de asigurări înregistrată în Ucraina sau de o companie străină care are o reprezentanță în Ucraina. Perioada de valabilitate a poliței de asigurare trebuie să fie cel puțin egală cu durata șederii în țara vecină.

Pe lângă Republica Moldova, în zona „verde” a Ucrainei au intrat țările: Turcia, Bulgaria, Republica Dominicană, Maldive, Maroc, Egipt, Mexic, Thailanda, Tanzania și Sri Lanka. În lista roșie rămân în continuare Cehia, SUA, Franța, Canada și Cipru.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x