Un bărbat din raionul Drochia s-a ales cu un proces verbal la frontieră pentru un permis de conducere fals și a fost nevoit să facă cale întoarsă

Un bărbat din raionului Drochia în vârstă de 36 ani, s-a ales cu un proces verbal și a făcut cale întoarsă de la frontiera cu Ucraina, după ce a prezentat un permis de conducere fals, care ar fi fost eliberat recent de către autoritățile din Polonia.  

Incidentul a fost înregistrat duminică, 17 ianuarie, pe sensul de ieșire din țară de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva-Mamalîga.

Bărbatul era la volanul unui automobil de marca Opel și s-a prezentat pentru verificări. Astfel, în timpul examinării actelor cu ajutorul tehnicii din dotare, s-a constatat că permisul de conducere nu corespunde celui autentic. Șoferul a declarat că l-a perfectat în orașul Cracovia, unde a și făcut studiile necesare, iar despre cele depistate nu știa nimic.

În consecință permisul de conducere a fost transmis către laborator pentru realizarea expertizei tehnico-juridice. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 150 până la 200 de ore, sau până la 2 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x