A trecut prin el și nici n-a simțit. Igor Dodon susține că a fost infectat cu COVID-19

Fostul șef al statului, Igor Dodon, susține că a fost infectat cu COVID-19. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că în organismul său au fost depistați anticorpi la noul coronavirus, dar infecția a decurs asimptomatic.

Nu a fost niciun simptom, dar la ultimul test pe care l-am dat s-au depistat anticorpi. Iată e posibilă și o astfel de situație. Am anticorpi, ceea ce înseamnă că am avut Covid-19, dar fără simptome, absolut”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii.

Amintim că Igor Dodon, a fost criticat în repetate rânduri, pentru că participa la diverse acțiuni fără să poarte mască de protecție. Anul trecut, în luna martie, acesta spunea că „noul tip de coronavirus poate trece prin noi și nici să nu observăm.”

Colegii de la Ministerul Sănătății o să se supere pe mine. Acest coronavirus poate trece prin noi și noi nici să nu observăm. Sunt studii deja făcute. E așa cum trece o gripă. Ai avut oleacă de probleme cu nasul, cu capul și ți-o trecut răceala prin tine și tu ai trecut de coronavirus. Dacă aveți simptome mergeți, dacă nu, nu creați probleme la medici”, declara atunci Dodon.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x