Bărbatul din raionul Anenii Noi care a luat ostatici trei copii amenințând că îi va omorî, a fost condamnat la 13 ani de închisoare

Bărbatul care a luat ostatici trei copii în satul Mereni din raionul Anenii Noi, a fost condamnat la 13 ani de închisoare în penitenciar de tip semi-închis și a fost obligat să achite familiei victimelor 50 mii de lei pentru prejudiciul moral cauzat. Informația a fost confirmată pentru agenția de presă IPN, de către avocata acestuia, Victoria Burduja.

Potrivit avocatei, împreună cu clientul său, urmează să decidă dacă va contesta sau nu decizia instanței. Pentru acest lucru are la dispoziție 15 zile. Avocata precizează că bărbatul și-a recunoscut vina.

TVN.md amintește că în noaptea de 5 octombrie 2020, bărbatul și-a sunat soția, amenințând-o că, o va omorî, dacă aceasta va da declarații împotriva lui, într-o cauză penală în care era vizat. Speriată femeia a plecat de acasă, lăsând copiii în grija unei rude.

Dimineață, bărbatul a venit acasă, în stare de ebrietate avansată și i-a aplicat câteva lovituri de cuțit, femeii în grija căruia erau lăsați copiii cu vârste de 7, 4 și un anișor, pe care i-a și luat ostatici, cel mai mic, de un an, fiind copilul lui biologic.

Femeia a reușit să fugă și să anunțe polițiștii. Imediat la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, dar și mascații de la „Fulger”. În timpul intervenției de forță, un polițist a fost rănit și a avut nevoie îngrijiri medicale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x