Tânărul care a fost bătut cu bestialitate într-o stație PECO din orașul Florești, a murit pe patul de spital

Tânărul în vârstă de 25 ani, care a fost bătut cu bestialitate într-o stație PECO din orașul Florești, a murit marți seara pe patul de spital. Acesta a stat zece zile în comă, însă nu și-a mai revenit.

După ce a fost transportat la Spitalul Raional Florești, tânărul a fost operat de urgență de către specialiștii instituției, în comun cu specialiști de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Din păcate, pacientul nu și-a revenit din comă.

Medicii au examinat posibilitatea de a-l transfera la Chișinău, dar au renunțat întrucât riscul de a deceda pe drum era foarte mare.

TVN.md amintește că incidentul s-a produs în noaptea de 16 ianuarie, în jurul orei 2.35. Doi tineri în vârstă de 19 și 25 ani, se aflau în incinta unei stații PECO din Florești. La un moment dat, de ei s-a apropiat un bărbat de 28 ani, cu un obiect metalic și a început să îl lovească pe cel de 19 ani. Amicul tânărului a sărit în apărare, însă a fost bătut și el, fiind preluat chiar de o ambulanță la spital pentru îngrijiri medicale. 

Peste puțin timp, agresorul a fost reținut și și-a recunoscut vina.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x