După o ceartă cu concubinul, o femeie din raionul Drochia le-a spus oamenilor legii că acesta ascunde un cadavru în beci

O femeie în vârstă de 45 ani, din satul Zgurița, raionul Drochia, fiind agresată fizic de către concubinul său de 32 ani, le-a spus oamenilor legii că acesta ascunde cadavrul unui bărbat într-un beci, la o gospodărie părăsită din apropiere.

Oamenii legii au verificat spusele femeii, acestea s-au dovedit a fi adevărate. Polițiștii au stabilit că la data de 22 ianuarie, la concubinul femeii a venit în ospeție un consătean în vârstă de 38 ani. Cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment între ei s-a iscat un conflict care a avansat în agresiune fizică.

Suspectul ar fi strangulat victima cu o funie, după care a scos-o din casă și a dus-o în beciul unei gospodării părăsite din preajmă.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md, că pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru omor. Suspectul și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x