Tragedie în raionul Drochia. Arhimandritul mănăstirii din satul Nicoreni găsit fără suflare

Arhimandritul Mănăstirii „Sfântul Prooroc Ilie” din satul Nicoreni, raionul Drochia, a fost găsit fără suflare.  

Despre acest lucru a scris pe pagina s-a de Facebook, deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru.

Mare năpastă s-a abătut asupra Mănăstirii „Sfântul Prooroc Ilie” din satul Nicoreni. După ce în octombrie 2020 a plecat din lumea celor vii starețul mănăstirii, Arhimandritul Rafail Bodiu, astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al arhimandritului Ilie (Lunic). Un călugăr de o mare cumsecădenie, care de la vârsta de 18 ani și-a dedicat viața pentru slujirea lui Dumnezeu și mulți ani a fost și blagocinul mănăstirii. Înțelept, răbdător, modest și săritor la nevoie: așa l-au cunoscut creștinii, așa îl vom ține minte mereu. Condoleanțe familiei. Dumnezeu Să-l ierte” a scris deputata.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md că „la data de 30 ianuarie, în extravilanul satului Nicoreni, a fost depistat cadavrul strangulat al unui bărbat, fără alte semne de moarte violentă. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat spre expertiza medico-legală”.

Versiunea preliminară a poliției este că bărbatul și-a pus capăt zilelor. Cazul este cercetat în continuare de către oamenii legii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Foto: newsmaker.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x