Un bărbat din raionul Fălești a găsit un permis de conducere și a încercat să treacă frontiera de stat, fără să îl declare

Un bărbat în vârstă de 30 ani, originar din raionul Fălești, în loc să anunțe autoritățile că a găsit un permis de conducere, a încercat să treacă frontiera de stat, fără să îl declare.

Cazul a fost înregistrat la punctul de trecere a frontierei Sculeni. Bărbatul se deplasa în România, în calitate de pasager al unui autoturism de ocazie.

În timpul discuțiilor cu polițistul de frontieră, acesta a manifestat un comportament agitat, fapt ce a dus la efectuarea unui control suplimentar. Drept urmare, în portmoneul personal a fost depistat un permis de conducere moldovenesc cu semne de falsificare. Actul aparținea unei persoane de gen feminin.

Conaționalul le-a spus oamenilor legii că documentul respectiv l-a găsit pe o stradă din municipiul Chișinău, acum opt luni. Intenționa să caute persoana ca să îl returneze, dar nu a reușit din motiv că a plecat în străinătate și de atunci actul respectiv a rămas la el.

Polițiștii de frontieră au întocmit un proces verbal de constatare, iar documentul a fost transmis pentru efectuarea expertizei. Cercetările vor continua pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și încadrarea juridică a faptei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x