România a aprobat acordarea ajutorului de 6.000 tone de motorină pentru agricultorii din Republica Moldova

Guvernul României a aprobat ajutorul umanitar, care prevede 6.000 tone de motorină pentru agricultorii din Republica Moldova afectați de secetă.

Într-un mesaj pe Facebook, președintele țării, Maia Sandu, a mulțumit Guvernului român pentru ajutorul umanitar și a dat asigurări că motorina va ajunge la fermieri și va fi distribuită în mod echitabil.

Ne bucurăm de această veste bună pentru țara noastră – ca urmare a înțelegerilor pe care le-am avut cu domnul Iohannis, Guvernul României a aprobat acordarea ajutorului umanitar, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova, destinat susținerii agricultorilor afectați de secetă. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest ajutor de 6000 de tone de motorină, în special Președintelui Klaus Iohannis și Prim-ministrului Florin Cîțu. Urmează să fie implementate toate procedurile necesare ca motorina să ajungă la agricultori. Noi vom monitoriza distribuirea echitabilă a acesteia”, a scris Maia Sandu e pagina sa de Facebook.

Amintim că în cadrul vizitei la Chișinău, din 29 decembrie 2020, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că țara vecină, va oferi Republicii Moldova 6.000 tone de motorină ajutor pentru agricultorilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x