Replica lui Ion Chicu pentru Maia Sandu: „Activitatea-i nu trebuie atinsă nici măcar c-o floare”

Ex-premierul Ion Chicu a venit cu o reacție după ce șeful statului, Maia Sandu, a declarat în cadrul unui briefing de presă, că după plecarea acestuia din funcția de prim-ministru al țării, s-au micșorat brusc și cheltuielile alocate pentru Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS).

Replica fostului ministru nu s-a lăsat mult așteptată, acesta a venit cu o reacție pe una din rețelele de socializare.

Târcoalele” pe care mi le dă noul președinte doar îmi întăresc convingerea că în primele 100 de zile de mandat activitatea-i nu trebuie atinsă „nici măcar c-o floare”. Pentru că inclusiv pentru a înțelege/afla ce instituții are în subordine ea (și nu le are prim-ministrul nou sau vechi), sunt necesare aceste primele 100 de zile de mandat. Sunt convins că, până la 1 aprilie, șeful nou al statului va înțelege mai multe aspecte despre formarea și executarea bugetului instituției vizate, mai ales că e doar una în subordinea ei. Sper, desigur, că până la acea dată Maia Sandu va putea prezenta societății informația cu cât a diminuat bugetul instituției prezidențiale. Cred că asta ar prezenta mare interes pentru „oamenii buni” care știu cu precizie că „prezidentul” cheltuie „100.000 de lei pe zi din banii lor”, a comentat Ion Chicu.

Menționăm că la data de 23 decembrie 2020, Ion Chicu și-a anunțat demisia sa din funcția de prim-ministru și, implicit a Guvernului, în scopul declanșării alegerilor parlamentare anticipate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x