/VIDEO/ Trei bărbați din nordul țării prinși la vânătoare în zona de frontieră pe timp de noapte. S-au ales cu procese verbale

Trei bărbați din nordul țării s-au ales cu procese verbale, după ce au ieșit la vânătoare în zona de frontieră pe timp de noapte.

În noaptea de 10 februarie, în jurul orei 21.40, o patrulă a Poliției de Frontieră Lopatnic, a identificat cum doi bărbați aruncau momeală pentru animale. În timpul verificărilor, asupra conaționalilor de 41 și 57 ani, au fost depistate două arme lungi cu țeavă lisă și 10 cartușe.

Persoanele erau în posesia permiselor de portarmă, însă, conform normelor legale, aceștia nu aveau dreptul să vâneze în perioada nocturnă și nu aveau avize pentru desfășurarea ședințelor de vânătoare, eliberate de către subdiviziunea de frontieră. În declarații, aceștia au recunoscut că intenționau să vâneze vulpi.

În aceeași noapte, în jurul orei 2.30, angajații Poliției de Frontieră Criva, au identificat un bărbat în vârstă de 39 ani, originar din raionul Briceni, care deținea o armă pneumatică cu țeavă ghintuită, fără acte de rigoare. Acesta a declarat că a ieșit la plimbare să vâneze animale sălbatice.

În ambele cazuri armele au fost ridicate și transmise către laborator pentru stabilirea tehnico-științifică balistică. Oamenii legii menționează că vânătoarea în zona de frontieră pe timp de noapte este strict interzisă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x