Un autobuz școlar cu 15 elevi a fost deblocat de polițiștii din Soroca, după ce unitatea de transport a rămas blocată în nămeți

Un autobuz școlar cu 15 elevi, a fost deblocat de polițiștii din Soroca. Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, 12 februarie. Autobuzul a rămas blocat în zăpadă pe traseul dintre localitățile Visoca și Niorcani din raionul Soroca.  

Autobuzul se deplasa de la liceul din satul Visoca spre localitățile unde locuiau copiii. După ce unitatea de transport a rămas blocată în nămeți, șoferul a cerut ajutorul poliției.

Întru neadmiterea cazurilor de îngheț a copiilor sau a altor consecințe, oamenii legii au intervenit pentru a acorda ajutor și a transportat copiii acasă cu automobilele specializate ale Inspectoratului de Poliție.

Ulterior, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca de comun cu angajații din cadrul Agenției Drumuri din Soroca au deblocat și autobuzul școlar.

Pentru a evita astfel de situații, poliția recomandă tuturor șoferilor să fie cât mai atenți la drum. Totodată, în portbagajul unității de transport fiecare șofer trebuie să aibă lopată și nisip.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x