Ala Nemerenco despre pensiunea familiei sale: O mică afacere a băiatului meu

Consilierul prezidențial, Ala Nemerenco, spune că pensiunea din România care nu se regăsește în declarația sa de avere, aparține fiului său, care și-a dezvoltat o afacere în acest sens, grație unui proiect european. Mai mult, Nemerenco spune că i-a acționat în judecată pe deputații PSRM, care au venit cu declarații calomnioase la adresa sa de la tribuna Parlamentului, transmite IPN.

Ala Nemerenco spune că la adresa sa ar fi fost demarată o adevărată campanie de denigrare, iar investigațiile jurnalistice potrivit cărora ar fi tăinuit o vilă în România sunt niște falsuri.

Este o companie care întreține o mică pensiune cu patru camere, care este o mică afacere a băiatului meu. Băiatul meu este plecat din țară din 1999. Această pensiune a fost inițiată în anii 2011-2012. Este o întreprindere individuală pentru că exact pentru aceste întreprinderi mici au fost oferite proiecte străine”, a declarat Ala Nemerenco în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la Tv8.

Mai mult, Nemerenco spune că i-a acționat deja în judecată pe deputații PSRM, care ar fi promovat informații false la adresa sa, menite să-i pună la îndoială integritatea.

Am inițiat proceduri legale, juridice cu toți cei care m-au calomniat, n-o să mă judec cu toate site-urile lacheilor, dar cu persoanele care au inițiat toată această calomnie împotriva mea. Sunt deputați care au ridicat pe platforma parlamentară tot acest scandal”, a declarat Nemerenco.

Fiind implicată și în scandalul diplomei de master pe care oponenții afirmă că ar fi obținut-o fără a frecventa studiile, Ala Nemerenco spune că diplome similare au fost oferite tuturor persoanelor care au pus bazele Școlii de Management în Sănătate Publică și că nu ține de competența deputaților să ceară anularea actelor respective. 

Această diplomă nu a fost oferită doar mie, a fost oferită de către o instituție, autoritate de stat, la șapte persoane. Nu ne-a chemat nimeni să ne întrebe, a fost recunoștința sistemului pentru o muncă de voluntariat. În acest caz trebuie să vină oameni din domeniul academic și să-și spună părerea. Nu deputații să strige în gura mare să fie anulate aceste diplome”, a mai spus Nemerenco.

Ala Nemerenco deține funcția de consilier al președintelui Maia Sandu în domeniul sănătății, fiind și ministru desemnat al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în Guvernul premierului desemnat Natalia Gavrilița.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x