Autoturism radiat din circulație în Polonia, identificat în raionul Soroca

Un bărbat în vârstă de 41 ani, s-a ales cu un proces verbal, după ce ofițerii poliției de frontieră au depistat că acesta circulă cu un automobil, care avea revizia tehnică falsificată. Mai mult, s-a constatat, că autoturismul este radiat din circulație de către autoritățile din Polonia.

Echipa mobilă împreună cu ofițerii de investigații speciale, au acționat în baza valorificării unei informații operative, pe segmentul Soroca-Ţechinovca. Aceștia au stopat un automobil de marca Renault Scenic, cu plăcuțe de înmatriculare poloneze. În timpul verificării actelor pentru mijlocul de transport, au apărut suspiciuni referitor la autenticitatea ștampilei aplicate în pașaportul tehnic privind revizia tehnică, pentru anul curent.

Astfel, s-a recurs la verificări suplimentare în bazele de date internaționale. Conform informațiilor obținute, autoturismul nominalizat avea revizia tehnică expirată și este radiat de la evidență din Polonia. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre neregulile depistate, deoarece a achiziționat automobilul cu câteva luni în urmă, de la un conațional din orașul Soroca, care l-a asigurat că toate actele sunt autentice.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 150 până la 200 de ore, sau până la 2 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x