/DOC/ Doi primari din raionul Ocnița au părăsit Partidul Democrat

Primarul comunei Mihălășeni și primarul satului Naslavcea, din raionul Ocnița, au anunțat că părăsesc formațiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM), din care au făcut parte.

Primarii își exprimă dezacordul față de deciziile de anul trecut luate de conducerea partidului, bazate pe interese personale restrânse, care au condamnat la eșec existența partidului.

Ținând cont de o situație de insolvență în care s-a dovedit a fi în acest moment Partidul Democrat din Moldova, care indică un nivel scăzut al încrederii alegătorilor și, de asemenea, datorită schimbarea cursului planificat inițial de către conducerea PDM, ne exprimăm dezacordul cu deciziile de anul trecut bazate pe interese personale restrânse, care au condamnat la eșec existența în continuare a Partidului Democrat ca formațiune politică independentă”, se menționează în documentul semnat de edili.

Amintim că la data de 15 ianuarie, opt primari și un consilier din raionul Soroca au decis să părăsească Partidul Democrat din Moldova. Cauza plecării fiind „regresul și acțiunile inexplicabile ale conducerii partidului”. Ulterior, doi primari din cei opt, s-au răzgândit și au revenit în echipă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x