/VIDEO/ Doi frați din raionul Florești riscă până la cinci ani de închisoare pentru că și-au luat la pumni amicul de pahar

Doi frați în vârstă de 19 și 22 ani, originari din raionul Florești, au fost reținuți de poliția capitalei pentru comiterea unui act de huliganism.

În noaptea de 28 decembrie a anului trecut, frații împreună cu un alt tânăr în vârstă de 22 ani, au consumat alcool în curtea unui bloc de locuit din orașul Chișinău. Ulterior între tineri s-a iscat un conflict, după care frații au  început să-l lovească pe amicul de păhar cu pumnii pe diferite părți ale corpului, iar apoi au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați. Aceștia și-au recunoscut vina. Anterior, ei au mai fost cercetați penal pentru infracțiuni similare.

Pe numele fraților a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă amendă de până la 67.500 lei sau închisoare de până la 5 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x