Tragedie în raionul Drochia. Un copil de doi ani a ars de viu într-o locuință cuprinsă de flăcări

Durere fără margini într-o familie din satul Gribova, raionul Drochia. Un copil de 2 ani, a ars de viu, iar altul de 11 ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II, după ce a încercat să stingă cu propriile forțe incendiul care a izbucnit în casă.  

Tragedia s-a produs în după-amiaza zilei de marți, 23 februarie. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15.12. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori, care au reușit să stingă focul, însă a fost prea târziu pentru micuț. În urma lichidării incendiului, salvatorii au găsit cadavrul parțial carbonizat al copilului de 2 ani.

Copii se aflau în grija unei femei în vârstă de 32 ani. Potrivit oamenilor legii, femeia a plecat la magazin pentru a cumpăra produse alimentare, lăsând copii singuri acasă.   

Martorii susțin că minorul de 11 ani, a deschis gura sobei de unde a căzut un cărbune aprins, ca urmare acesta s-a speriat și a fugit la vecini după ajutor, însă copilul de 2 ani a rămas în casa cuprinsă de flăcări.

La moment se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe cazul dat, oamenii legii vor porni un proces penal.  

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x