/VIDEO/ Doi tineri din Edineț au fost reținuți cu substanțe narcotice

Polițiștii din Edineț au anihilat activitatea infracțională a unei grupări criminale specializate în prepararea, comerțul și consumul de substanțe narcotice, care activează din luna noiembrie 2020. Doi tineri în vârstă de 22 ani, sunt documentați în stare de libertate.

Polițiștii de frontieră au organizat o ambuscadă, în orașul Edineț, în urma căreia a fost reținut un suspect, cu trei pachețele în care era o substanță de culoare galbenă asemănătoare cu narcotice de origine sintetică. La scurt timp, a fost reținut un alt suspect, care se afla în apropiere, ducând observații supra împrejurimii.

Urmare a măsurilor speciale de investigații și a celor de urmărire penală, polițiștii de frontieră în comun cu procurorii din orașul Edineț, au desfășurat percheziții corporale, dar și percheziții la domiciliile și în mijloacele de transport ale tinerilor. În rezultat, au fost descoperite, peste 200 grame de substanțe narcotice și obiecte utilizate pentru consumul și prepararea acestora în proporții mari.

În cadrul audierilor, persoanele au declarat că substanțele narcotice sunt pentru comercializare, iar unul dintre tineri a recunoscut că nu este la prima sa abatere de acest gen, fiind anterior  condamnat la trei ani de închisoare cu probațiune.

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x