/VIDEO/ Un bărbat din raionul Soroca riscă până la 3 ani de închisoare, după ce a luat la pumni un polițist de frontieră

Un bărbat din satul Cosăuți, raionul Soroca, în vârstă de 33 ani, riscă până la 3 ani de închisoare, după ce a luat la pumni un polițist de frontieră.  

Incidentul a fost înregistrat în seara de 23 februarie. Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți, care se afla în misiune de serviciu conform planului sarcină, a oprit în trafic un mijloc de transport pentru verificările de rigoare. După ce conducătorul auto a prezentat actele solicitate, pasagerul s-a arătat revoltat față de acțiunile polițistului de frontieră.

Angajatul instituției de frontieră i-a explicat că de fapt oprirea în trafic a autoturismelor aflate în zona de frontieră este un drept conform legislației în vigoare, însă bărbatul s-a supărat și mai tare lovindu-l cu pumnul în față pe polițistul de frontieră.

Bărbatul nu se află la prima abatere de acest gen. Anterior, acesta a mai prezentat nemulțumiri neîntemeiate în adresa activității Poliției de Frontieră.

Dacă vinovăția agresorului va fi dovedită, acesta riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x