Primarul comunei Camenca din raionul Glodeni s-a stins din viață

Primarul comunei Camenca din raionul Glodeni, Ion Postolachi, s-a stins din viață. Despre acest lucru a anunțat Primăria localității pe o rețea de socializare.

Nu ne rămâne decât să îl păstrăm în inimile noastre tot restul vieții. Primar al comunei Camenca în perioada 2019 – 2021, domnul Postolachi Ion a căutat necontenit modalități de îmbunătățire a calității vieții comunității locale, dovedind în toată activitatea sa perseverență, consecvență și profesionalism.

Acum, în aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsim cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletele familiei greu încercate. Transmitem pe această cale, sincere condoleanțe membrilor familiei îndurerate și sperăm din tot sufletul ca prezența și sentimentele de compasiune ale rudelor, prietenilor și tuturor celor care le sunt alături în aceste clipe grele, să le aducă alinare și mângâiere.

Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa! Doamne, odihnește-l în pace pe Domnul Primar!”, se arată în mesajul de rămas bun.

Pe parcursul anului 2020, în Republica Moldova au fost înregistrate cinci decese în rândul primarilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x