Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să dezmintă informația că și-a cumpărat cel mai scump model de iPhone pe banii statului

Igor Dodon o acuză pe Maia Sandu de lansarea unui fals și îi cere să dezmintă informația, că și-ar fi cumpărat cel mai scump model de iPhone, din banii publici.

Pentru a acoperi eșecurile în activitatea instituției prezidențiale, dar și scandalurile în lanț legate de echipa milionarilor cu companii offshore de la Președinție, și achizițiile de flori și covoare pentru șeful statului, doamna Maia Sandu lansează minciuni în spațiul public legate de predecesorul său. Una dintre minciunile recente este despre un telefon mobil, care ar fi fost procurat de instituția prezidențială pentru fostul șef al statului”, se arată într-un comunicat de presă emis de partidul socialist.

Această informație reprezintă un fals grosolan. Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să dezmintă informația, ori să prezinte probe despre existența unei astfel de achiziții. În mandatul prezidențial al domnului Igor Dodon, Președinția nu a procurat niciodată telefon mobil pentru șeful statului” se mai arată în comunicat.

Anterior, Maia Sandu a spus că Igor Dodon a cumpărat cel mai scump model de iPhone, în toamna anului trecut, din bani publici și acest lucru, poate fi văzut în rapoartele administrației prezidențiale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x