Oamenii legii au identificat persoana, care a provocat accidentul rutier de 8 martie la Bălți

Oamenii legii au identificat persoana, care se afla la volanul unui automobil de marca Mercedes și a lovit un alt automobil în trafic pe o stradă din municipiul Bălți, după care a fugit de la fața accidentului.

Aceasta s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 40 ani, locuitoare a municipiului Bălți, care nu deține permis de conducere. Pe numele acesteia au fost intentate trei procese verbale. Astfel, femeia va fi amendată cu 1.500 lei pentru provocarea accidentului rutier și cu 3.000 de lei pentru conducerea unității de transport fără permis de conducere. Iar pentru părăsirea locului accidentului, femeia riscă până la 60 de ore muncă neremunerată în folosul comunității.

Amintim că accidentul rutier s-a produs luni, 8 martie, în jurul orei 14.20, în municipiul Bălți, la intersecția străzilor Dostoievski și Libertății. Conducătoarea automobilului de marca Mercedes, nu a respectat cerințele indicatorului rutier și a lovit lateral un Audi. În urma impactului, automobilul Audi a fost proiectat în bordură, iar femeia care s-a făcut vinovată de accident a fugit de la fața locului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x